Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μηνύματα που μας χαροποιούν

Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2015
Μηνύματα που μας χαροποιούν
Πριν από αρκετό καιρό στείλαμε ένα mail σε ένα φορέα που ασχολείται με τυφλότητα παρουσιάζοντάς τους, την τρίλιζα για τυφλούς, το 1ο παιχνίδι της σειράς ηλεκτρονικών παιχνιδιών LEAP και ζητήσαμε την γνώμη τους.
 
Αργήσαμε να λάβουμε νέα τους όμως η απάντηση τους μας αποζήμίωσε:
"[...] Αργήσαμε να σας απαντήσουμε, θέλοντας να έχουμε εμπεριστατωμένη την άποψη των μελών και φίλων μας στο ερώτημά σας! [...] προτιμήσαμε την εγκυρότητα παρά την ταχύτητα!

Για να μην τα πολυλογούμε λοιπόν, όλοι οι φίλοι μας, αφού δοκίμασαν και «τεστάρισαν» τις προτάσεις σας, εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτές! «Ήταν, -μας λένε- σαν να τα σχεδιάζαμε εμείς οι ίδιοι, για τους εαυτούς μας.» Πάντως, παρά την επιμονή μας, δεν μπόρεσαν να μας καταθέσουν κάποιες συγκεκριμένες βελτιωτικές προτάσεις! [...]" 

Σας ευχαριστούμε πολύ φίλοι μας! 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το LEAP στην ιστοσελίδα της SciFY και να διαβάσετε την πορεία της δημιουργίας των παιχνιδιών και την αντίδραση των παιδιών, ακόμα και να μοιραστείτε την γνώμη σας.

Εγγραφείτε στο Newsletter εδώ για να ενημερώνεστε για τα νέα του έργου LEAP και πάρτε μέρος στην κοινότητα για υποστηρικτικές τεχνολογίες για τυφλούς και άτομα με σοβαρά προβλήματα όρασης.

Ακολουθήστε τις σελίδες του έργου LEAP στο facebook ή στο twitter.
Ακολουθήστε τις σελίδες της SciFY στο facebook ή στο twitter.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies from this website.