Υποστήριξη Κοινωνίας Πολιτών

Υποστήριξη Κοινωνίας Πολιτών

Γιατί ασχολούμαστε

Η Κοινωνία των Πολιτών δημιουργεί λύσεις στο χώρο ανάμεσα στην οικογένεια και το Κράτος: ομάδες πολιτών αναλαμβάνουν συντονισμένες δράσεις που αλλάζουν ζωές, προωθούν και προστατεύουν τη Δημοκρατία, συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη και τη μείωση της φτώχειας. Λειτουργούν όμως με περιορισμένους πόρους.

Για αυτό είμαστε εδώ, για να δημιουργήσουμε λύσεις που θα αυξήσουν τον αντίκτυπό τους.

Για να προσφέρουμε δωρεάν εργαλεία που θα μπορούν όλοι να χρησιμοποιήσουν, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας τους και δημιουργώντας πολλαπλασιαστικά οφέλη.

Τα projects

VoluntEasy: Για να μπορούν όλοι να αξιοποιούν τους εθελοντές πιο αποτελεσματικά.

Active Commons: Για να μπορούν οι πολίτες να συνεργάζονται καλύτερα για να λύσουν κοινωνικά προβλήματα.

eDesk: Για να μπορούν όλοι οι μαθητές να έχουν υπολογιστή στο θρανίο τους.

City-R-Us: Για να μπορούν οι πολίτες να έχουν την πόλη στα χέρια τους.

Αποτελέσματα

VoluntEasy: Είναι έτοιμο για χρήση, δωρεάν. Ο Δήμος Αθηναίων και ΜΚΟ στην Ελλάδα ήδη το χρησιμοποιούν και πολλοί οργανισμοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Και όπως πάντα, ο κώδικας του έργου είναι διαθέσιμος με ανοιχτές άδειες χρήσης..

Active Commons: Η πλατφόρμα συνεργασίας είναι ήδη έτοιμη και έχει ήδη δοκιμαστεί, ώστε όποιες ομάδες πολιτών θέλουν, μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο πιο εύκολα Laughing

 

 

Twitter

Facebook

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies from this website.