Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βραβευση σε παγκόσμιο επίπεδο για τη SciFY για τις βοηθητικές τεχνολογίες της

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 Κατηγορία News
Βραβευση σε παγκόσμιο επίπεδο για τη SciFY για τις βοηθητικές τεχνολογίες της

Η χαρά και η συγκίνηση είναι μεγάλη!
Με ποιον να πρωτομοιραστείς τη χαρά μίας βράβευσης σε παγκόσμιο επίπεδο;
Τα Games for the Blind που έχουμε δημιουργήσει βραβεύονται από το Zero Project ως μία από τις καλύτερες πρακτικές παγκοσμίως για την καινοτομία, τον αντίκτυπο και τη συνεισφορά στη στήριξη ΑμεΑ!
Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Βιέννη, όπου παρέλαβε το βραβείο σε μια αίθουσα γεμάτη από εκατοντάδες ειδικούς στις βοηθητικές τεχνολογίες από όλο τον κόσμο!
Δείτε το βίντεο της βράβευσης σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Δεν μείναμε όμως μόνο εκεί.

Ο Βασίλης παρουσίασε τα Games For the Blind σε ένα βιωματικό workshop για το inclusive education, και μοιράστηκε την εμπειρία σε ειδικό session, όπου παρουσίασε πως τα Games for the Blind εξελίσσονται για να ικανοποιήσουν ανάγκες και σε άλλους χώρους, όπως η τρίτη ηλικία και η άνοια. Ειδική αναφορά έγινε στο στο πως τα παιχνιδια και η τεχνογνωσία θα αξιοποιηθούν στο τεράστιο ευρωπαϊκό έργο SHAPES για την υποστήριξη ανθρώπων τρίτης ηλικίας, στο οποίο συμμετέχει η SciFY.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies from this website.