Εκτύπωση αυτής της σελίδας

NewSum: Τα πρώτα μηνύματα είναι σπουδαία!

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 Κατηγορία NewSum news
NewSum: Τα πρώτα μηνύματα είναι σπουδαία!

Το NewSum, η εφαρμογή μας για smartphones & tablets που δημιουργεί περιλήψεις νέων από πολλές πηγές σε ένα ενιαίο κείμενο, παίρνει "καλούς βαθμούς" από τους beta testers! Τα κύρια σημεία αυτού του πρώτου feedback:

  1. Ικανοποίηση: Οι περισσότεροι εμφανίζονται πολύ ευχαριστημένοι (με μέσο όρο πάνω από 4 στην πενταβάθμια κλίμακα).
  2. Ποιότητα κειμένου: Πολλοί εκπλήσσονται βλέποντας ότι το κείμενο είναι "αναγνώσιμο" και κατανοητό.
  3. Θεωρούμενο σαν κύριο πλεονέκτημα: Μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση για τα τελευταία νέα γρηγορότερα. Και από διαφορετικές πηγές.
  4. Αξιολόγηση περιλήψεων: ένας μέσος όρος 4 στα 5 αστέρια (από πάνω από 450 αξιολογήσεις).

 

Αυτό που προτείνεται περισσότερο για το NewSum είναι: α) βελτιωθεί η εμφάνισή του και β) να χρησιμοποιεί περισσότερες πηγές και κατηγορίες.

Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας και την κριτική σας! Αυτό που δεν σας έχουμε πει είναι ότι το NewSum θα προσφέρει ακόμα περισσότερα στην κοινότητα. Θα επανέλθουμε σ' αυτό σύντομα.
Προς το παρόν, μπορείτε να κατεβάσετε την beta έκδοση για το android σας. Διαδώστε το και στους φίλους σας και σας παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας στείλετε τα σχόλιά σας.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies from this website.