Τι είναι;

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία SciFY Academy
Τι είναι;

Άμεσος Αντίκτυπος: 4000 Άνθρωποι

Sharing #OpenKnowledge

Δεν κρατάμε τη γνώση μόνο για εμάς.
Δείχνουμε πως το κάναμε. Διαθέτουμε τον κώδικα με ανοικτές άδειες χρήσης.
Μοιραζόμαστε τα σχέδια των συσκευών, κοινοποιούμε τα αποτελέσματα των ερευνών μας, διοργανώνουμε εκπαιδεύσεις.

Η γνώση, ελεύθερα:

Σεμινάρια

Μια σειρά πρωτοβουλιών για να προωθήσουμε την γνώση και τη συνεργασία. Ομιλίες, συνέδρια, hands-on συνεδρίες, παρουσιάσεις, κλπ.

Μάθετε πως μπορείτε να συμμετέχετε στην SciFY Academy εδώ

Αποθετήριο Γνώσης 

Διασφαλίζουμε ότι η γνώση διαχέεται αποτελεσματικά: Συγκεντρώνουμε σε ένα σημείο εργαλεία, παρουσιάσεις, άρθρα, videos για να μπορούν όλοι να έχουν ελεύθερη πρόσβαση! 

Δείτε το Αποθετήριο Γνώσης της SciFY εδώ.

 

Εκπαιδευτικά Παιχνίδια

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό εργαλείο μάθησης. Γι' αυτό εργαζόμαστε με εκπαιδευτικούς, ειδικούς παιδαγωγούς, και παιδιά αναπτύσσοντας εκπαιδευτικά παιχνίδια. Έχουμε ήδη δημιουργήσει  εκπαιδευτικά παιχνίδια για τυφλά παιδιά σε 3 γλώσσες, παιχνίδια για άτομα με εγκεφαλική παράλυση, πλατφόρμα δημιουργίας inclusive παιχνιδιών και συνεχίζουμε! Όλα μας τα εργαλεία αξιοποιούνται από φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια που έχουμε δημιουργήσει εδώ.

Κοινότητα

Για όλες τις δράσεις μας, συνεργαζόμαστε με ερευνητικά ιδρύματα, πανεπιστήμια, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους στη μαθησιακή διαδικασία, (δασκάλους, μαθητές κ.λπ.).Έτσι, διασφαλίζουμε ότι ανταποκρινόμαστε σε πραγματικές  ανάγκες. Χάρη και στους εθελοντές μας, ο αντίκτυπός μας αυξάνεται διαρκώς!

Εάν σας ενδιαφέρει να συνεισφέρετε στην κοινότητα, να ενημερώνεστε για το εκπαιδευτικό υλικό και τις δράσεις μας και να μας πείτε την γνώμη σας, εγγραφείτε εδώ.

Εκπαιδευτικές Δράσεις

Συνεργαζόμαστε με άλλους φορείς για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης.
Συμμετέχουμε σε εκπαιδευτικά προγράμματα και συνδιοργανώνουμε ημερίδες και ανεξάρτητες εκπαιδευτικές δράσεις.

Δείτε τις εκπαιδευτικές μας δράσεις εδώ.

Newsletter

Αν θέλετε να ενημερώνεστε σχετικά με τη SciFY, εγγραφείτε στο newsletter μας!

Τα στοιχεία τα οποία πρόκειται να συμπληρώσετε θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από τη SciFY και μόνο για να σας ενημερώνουμε για τα νέα της SciFY. Για οποιοδήποτε αίτημα ή παρατήρηση επικοινωνήστε με στο info@scify.org

* Υποχρεωτικό Πεδίο
 

Twitter

Facebook

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies from this website.