Τεχνητή Νοημοσύνη

Η τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Intelligence - ΑΙ) αλλάζει καθημερινά τον τρόπο που εργαζόμαστε, που αναζητούμε πληροφορίες, που κάνουμε τις αγορές μας… Μολονότι έχει γίνει πρόσφατα “hot topic” δημόσιας συζήτησης, η άποψή μας είναι ότι είναι άλλο ένα εργαλείο. Αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο και εξελισσόμενο εργαλείο πρέπει να χρησιμοποιηθεί σωστά και έξυπνα, με σεβασμό στον άνθρωπο.
Τι κάνουμε:

Εκπαίδευση

Λύσεις ΑΙ

Πάνω από 1500 φοιτητές, επιστήμονες και επιχειρηματίες έχουν παρακολουθήσει εκπαιδευτικά events στο πλαίσιο της SciFY Αcademy. Μέσα από ομιλίες και workshops, βοηθήσαμε τους εκπαιδευόμενους:

Αναπτύξαμε το NewSum, την πρώτη εφαρμογή στον κόσμο που δημιουργεί αυτόματες περιλήψεις ειδήσεων από πολλές πηγές, την υλοποιήσαμε σε δύο γλώσσες και την προσφέραμε δωρεάν. Χιλιάδες χρήστες τη χρησιμοποιούν καθημερινά για πολυφωνική ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο.

 NewSum: Μάθετε περισσότερα εδώ

 

Εργαλεία και consulting για οργανισμούς

Έρευνα και Ανάπτυξη

Προσφέρουμε εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που δίνουν προστιθέμενη αξία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

  • Η τεχνολογία του NewSum αξιοποιείται ήδη από διεθνή ειδησεογραφικά sites και εφαρμογές όπως το palo.gr.
  • Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη αναπτύξαμε το newsdynamo, για καλύτερη ενημέρωση της Κοινωνίας των Πολιτών.
  • Σε συνεργασία με το “ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος” εξελίξαμε τεχνολογία προσωποποίησης περιεχομένου (PServer) και την προσφέραμε δωρεάν ως ανοικτό κώδικα.
  • Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις για αυτόματη ανάλυση business meetings με σκοπό την αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους.

Αξιοποιούμε την έρευνα δημιουργώντας πρακτικά αποτελέσματα: Αναπτύσσουμε καινοτόμα εργαλεία και εκτελούμε πιλοτικά έργα (π.χ. JedAI) - σε συνεργασία με ιδρύματα όπως το Université PARIS 5, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο - με εφαρμογές στην ανάλυση κοινής γνώμης και σχολίων (Open Comments Analyzer), συλλογή επαφών για επιχειρηματίες (Contact Harvester), κ.ά.

 

 

 

Newsletter

Αν θέλετε να ενημερώνεστε σχετικά με τη SciFY, εγγραφείτε στο newsletter μας! 

Twitter

Facebook

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies from this website.