Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτόματες περιλήψεις ειδήσεων / NewSum: Ανατροπή στην ενημέρωση;

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 Κατηγορία Event news
Αυτόματες περιλήψεις ειδήσεων / NewSum: Ανατροπή στην ενημέρωση;
Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στην εκδήλωση-παρουσίαση της καινοτομικής ειδησεογραφικής εφαρμογής μας NewSum.

Τρίτη, 11/11/2014, στις 18.00, στο Innovathens, Τεχνόπολη - Γκάζι.

Στην εκδήλωση θα παρουσιάσουμε το NewSum, μια βραβευμένη, ελληνική, καινοτομική εφαρμογή για ανθρώπους του Τύπου και για κάθε πολίτη, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το "Δημόκριτο". 

Το ΝewSum συγκεντρώνει ειδησεογραφικές πληροφορίες από πολλές διαδικτυακές πηγές και παρουσιάζει στο χρήστη μία μόνο περίληψη για κάθε είδηση, από όλες τις πηγές, με σεβασμό στα πνευματικά διακαιώματα.
Βασισμένο σε προηγμένες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί να λειτουργήσει σε πολλές γλώσσες και δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη και πολυφωνική ενημέρωση. Είναι ήδη διαθέσιμο για
 smartphones, tablets ή στο διαδίκτυο.

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση όχι μόνο της ιδέας, της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει, αλλά και των λύσεων που αναπτύσσονται για πολίτες και τις ανάγκες ειδικά των δημοσιογράφων.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε δημοσιογράφους και επαγγελματίες του Τύπου, της Υψηλής Τεχνολογίας και της Επιχειρηματικότητας.


Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά λόγω περιορισμένης χωρητικότητας παρακαλούμε να εγγραφείτε μέσω του eventora εδώ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Δέσποινα Χαλβατζή
M:
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T:   211 4004 192

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies from this website.