25η SciFY Academy: Τεχνητή Νοημοσύνη & Digital Humanities

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 Κατηγορία Past Seminars
25η SciFY Academy: Τεχνητή Νοημοσύνη & Digital Humanities

25η SciFY Academy
Τεχνητή Νοημοσύνη & Digital Humanities

Συνεχίζοντας τον κύκλο σεμιναρίων της SciFY Academy με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου φοιτητές αλλά και επαγγελματίες της Πληροφορικής και των Ανθρωπιστικών Επιστημών παρευρέθηκαν στην 25η SciFY Academy με θέμα "Τεχνητή Νοημοσύνη & Digital Humanities". Σε αυτό το σεμινάριο εστιάσαμε στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες παρουσιάζοντας ερευνητικές ομάδες, υποδομές, πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα έργων ενώ αναζητήσαμε τρόπους με τους οποίους η ψηφιακότητα μετασχηματίζει την έννοια της προσωπικής ταυτότητας.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Dr Γιώργος Πετάσης, ο Dr Πάνος Κωνσταντόπουλος, η Dr Ελένη Κατσιαδάκη και ο Dr Μανώλης Πατηνιώτης. Μπορείτε να δείτε τις παρουσίασεις όλων των ομιλητών καθώς και το video της εκδήλωσης εδώ.

Ευχαριστούμε θερμά το INNOVATHENS καθώς και όλους εσάς όπου συμβάλλατε για ακόμη μία φορά στην πραγματοποίηση του οράματος μας για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης!

Newsletter

Αν θέλετε να ενημερώνεστε σχετικά με τη SciFY, εγγραφείτε στο newsletter μας! 

Twitter

Facebook

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies from this website.